Notă Legală // Disclaimer
1. Continut pagina de index

Dazoot SRL nu face nici o garantie cu privire la actualitate, acuratetea, caracterul complet sau calitate informatiilor furnizate.

Actiunile de raspundere adresate Dazoot SRL cu privire la orice prejudiciu, fie că este vorba de material sau nematerial, care ar putea fi cauzat de utilizarea oricărei informatii puse la dispozitie sau prin folosirea incorecta sau incompleta a unei informatii, sunt respinse.

2. Referali si Link-uri

In cazul juridic din luna Mai 12 1998 - 312 O 85/98 – "Responsabilitatea pentru link-uri" curtea juridica a orasului Hamburg a decis ca atunci cand un link este creat pe un website, responsabilitatea asupra continutului website-ului catre care se face link este asumata de catre proprietarul website-ului pe care este afisat acel link. Acest lucru poate fi evitat doar prin negarea responsabilitatii asupra continului asupra acelui website.

Prin prezenta, in mod special, nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul tuturor link-urilor de pe paginile noastre si declaram ca nu ne asumam responsabilitate pentru continutul acelor pagini. Aceasta declaratie este valabila doar pentru link-urile create pe website-ul nostru.

Cu privire la link-urile directe sau indirecte catre website-uri care nu intra sub raspunderea Cabanova Software SRL, nici o raspundere nu va fi luata in considerare, cu exceptia cazurilor in care Dazoot SRL a luat cunostinta despre continut si numai in cazurile in care este fezabil si rezonabil tehnic ca acestia sa previna folosirea link-urilor catre website-uri straine.

3. Drepturi de autor

In cazul in care un drept de autor a fost incalcat de pe acest website, va rugam sa ne instiintati pentru a putea repara aceasta incalcare. 

Dazoot SRL face toate eforturile de a respecta, in toate paginile publicate, drepturile de autor pentru orice imagine, sunet sau text folosite, de a folosi imagini, sunete si texte create de catre Cabanova GmbH si de a se retrage in cazul materialelor fara drepturi de autor. Toate drepturile de autor sunt rezervate pentru orice material creat de autor. Orice duplicare sau de utilizare a continutului, cum ar fi imagini, sunete sau texte, in alte publicatii, nu este permisa fara acordul expres al Dazoot SRL.

4. Impunere juridica a acestui act

Acest text va fi considerat ca parte a publicatiei de internet de pe care acesta a fost mentionat. Daca anumite sectiuni sau formulari individuale ale acestui text nu sunt legale sau complete, continutul sau valabilitatea celorlalte parti raman neinfluentate si in vigoare.

Copyright ©2023 Dazoot Software SRLToate drepturile rezervate.
Dazoot Software SRL

Splaiul Unirii 160 Sector 4,
Bucureşti 040041, 
România

E-Mail: hello@coworking160.ro
Tel.: 0314100220


CIF: RO 16341900
Reg. Com.: J40/6234/2004

Copyright. Reproducerea completă sau parțială fără acordul Dazoot SRL, este interzisă.

Notă Legală

key-1
Home
Coworking Bucuresti 160
Noul tău birou
în București

Mobilat - fără probleme - preț redus

» Inapoi